O nama

O domu Petra

Dom za starije i nemoćne osobe Petra je ustanova koja nudi najkvalitetniji smještaj i profesionalnu njegu osobama u najzrelijem dobu.

 

Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetne cijelovite usluge koja se tiče smještaja, prehrane, njege i higijene, medicinskih usluga i društvenog života, kako bi učinili lakšim, ljepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim obiteljima.

 

Naš zadatak je da vam pomognemo oko svakodnevnih životnih aktivnosti, da sudjelujemo u planiranju vašeg vremena i u odabiru zanimljivih sadržaja koje naša ustanova nudi da biste što više uživali u svakom trenutku i imali vremena da se posvetite omiljenim aktivnostima.

dom-za-starije-petra-onama-003

Apartmani i sobe su prostrane i pune svjetla, funkcionalno namještene, opremljene električnim krevetima te popratnom medicinskom opremom ovisno o potrebama naših korisnika poput aparata za kisik, rampa i sličnih pomagala. Kupaonice su opremeljene s držačima i sjedalicama u kadama i tuš kabinama.

Apartmani i sobe

40 osoba
dom-za-starije-petra-onama-002

Za Vaš komfor uredili smo tri prostorije za dnevni boravak. Dnevni boravak je mjesto okupljanja i druženja naših korisnika, gdje se provode raznolike dnevne aktivnosti - gledanje televizije, igranje društvenih igara, druženje uz čaj ili kavu i ostalo.
Također u njima slavimo rođendane a ujedno su i prostor za bavljenje hobijima poput heklanja i slično.

Dnevni boravak

3 prostorije
dom-za-starije-petra-onama-001

Veoma nam je stalo do zdravlja i vitalnosti naših korisnika, stoga smo sa velikom ljubavlju i pažnjom uredili šetnicu sa klupicama i vrt oko samoga doma. Korisnici mogu uživati u šetnjama ili boravku na svježem zraku, okruženi zelenilom i cvijećem.

Vrt i okućnica

2000 m2

Kako do nas

Nalazimo se u Adamovcu, 7 km od centra Sesveta u smjeru Sv. Ivan Zelina.

Osim osobnim prijevozom, do nas možete doći i ZET-ovim autobusnim linijama broj 271 i 272 koje kreću s tramvajskog okretišta Dubec vozite se do Adamovca, stanica Šoštarići koja je udaljena od Doma *Petra* 50 metara.